Support

MX-1 Problem med Factory Reset

Vi beklagar att vi måste informera er om att det finns en risk att MX-1 inte helt komplett har genomfört “Factory Reset” innan den skeppades från vår fabrik.
Uppdatera därför MX-1 till den senaste operativsystemsversionen och genomför därefter “Factory Reset” enligt nedanstående instruktioner..

Notera:
Alla MX-1 inställningar initialiseras efter genomförandet av fabriksåterställningen.
Du kan skapa en backup av MX-1 interna inställningar och återställa dessa enligt de efterföljande instruktionerna.

MX-1 Systemuppdatering ( 2015/3/20 )
Uppdatera MX-1 till den senaste versionen enligt proceduren som återfinns här: MX-1 System Program.

Factory Reset
  1. Håll ned [ RECALL ] och slå på strömmen.
    Displayen visar " rSt " och[ START/STOP ] blinkar.
  2. Tryck [ START/STOP ] för att genomföra fabriksåterställningen.
  3. När displayen visar " CNP ", slå av strömmen till MX-1 och slå sedan på den igen.

Data backup / restore
Vad som behövs för att säkerhetskopiera/återskapa inställningarna hos MX-1
  • MX-1
  • Nätadapter
  • USB-kabel
  • En dator med USB-anslutning ( Windows 8 / 7 / Vista, Mac OS X )

Backup
  1. Håll ner Steg[ 1 ] och slå på strömmen.
  2. Anslut din dator till MX-1’s USB-port med hjälp av en USB-kabel.
  3. Öppna mappen "MX-1" på din dator.
  4. Kopiera alla filer i mappen "BACKUP" till din dator.
  5. När kopieringen är klar, mata ut "MX-1" driven enligt följande procedur.
    Windows 8 / 7 / Vista
    Högerklicka på "MX-1" ikonen i "Min dator" och välj "Mata ut."
    Mac OS
    Drag ikonen för "MX-1" till soptunnan i Dock.
  6. Stäng av strömmen till MX-1.

Restore
  1. Håll ner Steg [ 1 ] och slå på strömmen.
  2. Anslut din dator till MX-1’s USB-port med hjälp av en USB-kabel.
  3. Öppna mappen "MX-1" på din dator.
  4. Kopiera alla de filer du redan backat upp till "RESTORE"-mappen.
  5. Efter att kopieringen genomförts, mata ut "MX-1" enligt nedanstående manöver.
    Windows 8 / 7 / Vista
    Högerklicka på "MX-1" I "Den här datorn" och välj "Mata ut."
    Mac OS
    Drag ikonen "MX-1" till soptunnan i Dock.
  6. Stäng av strömmen.

===========================================================================================

Support

Quick Links