Support

Garanti

Generellt

Registrerar du din produkt kommer Roland Scandinavia erbjuda dig en extra förlängd garantitid. Du behöver registrera din produkt inom 12 månader från ditt inköpsdatum för att erbjudandet ska gälla. Var vänlig och uppge inköpsdatum samt serienummer. Garantitiden startar från inköpsdatumet och gäller enligt följande:

  • 10 års garanti på HP-504, HP-506, HP-508, HP603, HP605, HPi-50, LX-17, LX-7, LX-15e, DP603, GP607 och KF-10
  • 5 års garanti på BOSS kompakt pedaler
  • 5 års garanti på RG-piano, V-Piano Grand, V-Piano, C-330, C-380
  • 3 års garanti på Roland och BOSS produkter
  • 2 års garanti på Roland System Groups produkter
  • 2 års garanti på tillbehör

Roland Scandinavia lämnar garanti och teknisk support på alla Roland-, BOSS- och Rodgers-produkter som är inköpta hos våra auktoriserade återförsäljare. Är ditt instrument inköpt utanför vårt återförsäljarnät omfattas det inte av denna garanti eller tekniska support. Du bör noggrant sätta dig in i vilka köpvillkor som gäller i så fall.

Roland Scandinavias garanti omfattar fel i material och arbete som anses ha förelegat när produkten levererades. Garantin omfattar dock inte transportkostnader till och från Roland Scandinavia eller av oss auktoriserad serviceverkstad. Garantin omfattar inte fel som uppstått på grund av normalt användande, slitage eller fel som uppstått vid missbruk av produkten i förhållande till säkerhetsföreskrifterna. För att garantin ska gälla ska en eventuell reparation utföras av Roland Scandinavia eller hos en Roland-auktoriserad serviceverkstad. Inköpskvitto måste uppvisas.

Extra garanti

När du köper en Roland-, BOSS- eller Rodgersprodukt är det i grunden alltid konsumentköplagen i det land köpet görs som gäller. Utöver detta erbjuder Roland Scandinavia en extra garantiperiod för din nya produkt (se ovan) i det fall du registrerar köpet inom 30 dagar från inköpsdatum. Inköpet ska ha gjorts via någon av våra auktoriserade återförsäljare i Sverige, Danmark, Norge eller Finland. När du registrerar produkten ska du lämna upplysningar om inköpet samt serienummer som sedan kontrolleras för att säkerställa att produkten härstammar ifrån Roland Scandinavia. Om produktens serienummer inte godkänns av vårt system kommer du att hänvisas till det företag hos vilket du gjort ditt köp. Godkänns serienumret är registreringen avslutad.

10 års garanti

Roland digitalpianon är byggda för att hålla. Vårt fokus på kvalitet gör att vi känner oss trygga i att ditt piano kommer att vara fritt från defekter i utförande samt i material i en period om 10 år från datumet av ursprungsinköpet. Denna garanti påverkar inte era lagliga rättigheter som gäller under konsumentköplagen. Läs mer.

Andra fördelar

Utöver att du får en extra garanti vid registreringen så får du också möjlighet att vara med i Rolands VIP-klubb:

  • Du kan säga ”ja tack” till att motta Rolands nyhetsmail och ta del av information ifrån Roland kring produktnyheter, produktdemos, spännande artiklar om musiker, konserter, event, tävlingar och mycket mer.
  • Du har tillgång till Rolands kostnadsfria telefonsupport (ev. samtalstaxor tillkommer) som har öppet måndag till torsdag kl. 14-16 och fredag kl. 9-11. Telefonnumret är 08-683 71 60 och du är mycket välkommen att ringa. Vi svarar också på support via email: roland.support@roland.se


Support

Quick Links