Akustiskt & ElektronisktHybrid-trummor

Föreställ dig ditt perfekta trumljud. Sedan spelar du på det.

Akustiska trummor + Roland-elektronik.
Ditt ljud. Inga begränsningar.

Hybridtrummor: Ta den råa kraften hos akustiska trummor,
lägg till potentialen hos elektronisk percussion och du får ett trumset som
ger dig det bästa från två världar.

PADS

Du kan införliva pads i ditt trumset för att kunna spela elektroniska ljud/audio. Från nätskinnsvirvlar till bar-triggers – genom att komplettera med till pads erhåller du flexibilitet för din uppsättning och dina ljud.

TRUMTRIGGRAR

Akustiska trumtriggrar kan sättas på sargen til en akustisk trumma och skicka signaler till din ljudmodul varje gång du spelar på trumman. Detta ger dig ett akustiskt och ett elektroniskt ljud samtidigt.

LJUDMODUL

Detta är hybridsetets hjärta och integrerar elektroniska ljud/audiofiler med ditt trumset. Genom att ansluta trumtriggrar och pads skickas signaler till ljudmodulen som sedan triggar de ljud du valt.

Lägg dina ljud
i olika lager

Du kan lägga elektroniska ljud – så som tamburin, handklapp, ja till och med dina egna ljud – så att de låter tillsammans med dina akustiska trumljud.

Förbättra
dina ljud

Du kan förbättra dina ljud genom att trigga ett elektroniskt ljud och mixa det med dina akustiska ljud för att få bättre dynamiskt omfång, ökad klarhet och bättre prestanda. Till och med de snabbaste dubbelbaskaggarna låter klarare och med mer definition.

Expandera
ditt set

Expandera ditt trumsets ljudmöjligheter. Använd instrument som du normalt inte kan ta med dig till ett gig (som t.ex. en gong-gong) eller ljud som du inte har i ditt set (så som en extra virveltrumma eller sub-drops).

Enkelt att använda

Det är enkelt att skapa och sätta i ordning ett hybridtrumset, även om du inte gjort det tidigare. Med Rolands hybridkomponenter behöver du inte förändra utseendet på ditt trumset eller justera om det. En TM-2 ljudmodul med triggar och/eller pads är lätta att placera på och i ditt trumset och är lika enkel att ställa in och använda.

Imponerande
prestanda

Roland Hybrid tar ditt trumspel till en ny och professionell nivå. Var sig du bara behöver ett enkelt effektljud, ett backing track eller helt byta musikstil under ett set så gör Roland Hybrid det möjligt att anpassa ditt ljud, låt för låt. För den som lyssnar är det inget annat än imponerande.