Company

Företagets slogan • CEO Message

Rolands företagsslogans

- Inspirera skaparglädjen
- Var hellre den BÄSTA än den STÖRSTA
- Kooperativ entusiasm för alla intressenter

Den grundläggande andan i Rolands gemensamma aktiviteter är förkroppsligade i ovanstående tre slogans. Denna fundamentala anda har inte förändrats sedan företaget grundades.

Meddelande från CEO

Jun-ichi Miki,CEO

Jun-ichi Miki

I detta moderna samhälle där människor kräver själslig berikning ar musik kommit att spela en allt större roll.

Glädjen av att skapa ny musik. Känslan av uppfyllelse som man erfar när man spelar på ett musikinstrument. Ha kul när man skapar musik med sina vänner. Detta, och många fler därtill, är olika sätt att uppskatta musik. Vår mission är att bistå så många människor som möjligt att uppleva detta nöje och hjälpa var och en av er att hitta unika sätt att kunna njuta av musik.

För att uppnå detta vill vi först och främst anstränga oss ännu mer för att utveckla bättre musikinstrument, samtidigt som vi fokuserar på att skapa fler tillfällen och platser där man kan uppskatta upplevelsen av att göra musik.
Rolands har en fantastisk historik när det gäller samlade innovationer inom elektroniska musikinstrument.

Varje gång vi öppnade en dörr väntade en ny och framtida möjlighet till musik på oss.

Det är en desto större anledning för oss att förbinda oss själva att ta oss an nya utmaningar i framtiden, att ge vår framträdande teknik och globala affärsnärvaro en hävstångseffekt.
Och framför allt, för att kunna fortsätta som ett företag som får genklang hos sina kunder, intressenter och musikälskare över hela världen, kommer Roland alltid att göra sitt bästa inom alla aspekter av våra affärsaktiviteter.

Om oss